НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Cash on delivery

Заплащате поръчаната стока директно при получаването ѝ от куриер. Преди да заплатите дължимата сума, разполагате и с опция "Преглед на пратката", от която ви съветваме винаги да се възползвате, за да се подсигурите, че пратката съдържа желаните от вас артикули, както и, че техният вид не е нарушен при транспортиране. Този начин на плащане е достъпен за всички продукти предлагани в сайта на Nostro.bg, включително и за продукти предлагани от наши партньори.

При заплащане, освен вашата пратка, от куриера ще получите и т.нар. разписка за пощенски паричен превод, която изпълнява ролята на касова бележка. Съветваме ви да я запазите и прикрепите към гаранционната карта, която следва да бъде поместена в кутията на всеки поръчан артикул.

ПЛАЩАНЕ С КАРТА

В Nostro.bg може да заплатите сигурно, бързо и лесно директно и с Вашата дебитна или кредитна карта. А ето и как:

Как да заплатите онлайн с Вашата кредитна/ дебитна карта?

1. Добавете желания от Вас продукт в количката.

2. Влезте във вашия потребителски профил в Nostro или се регистрирайте, в случай, че нямате вече създадена регистрация. 

3. След като добавите актуални данни за доставка - 2 имена, телефонен номер и точен адрес, от посочените методи на плащане изберете картово плащане.

4. Ако имате някакъв коментар към своята поръчка го впишете в полето, отбележете ако желаете да получите фактура и натиснете бутона Завършване на поръчка.

5. След като финализирате процеса на поръчка в нашия сайт, ще бъдете автоматично прехвърлени към сайта на Paysera, където следва да въведете данни за вашата карта

В случай, че Вашата карта поддържа 3D идентификация, след въвеждането на горепосочените данни, системата ще Ви прехвърли към сайта на издателя на Вашата карта, където ще следва да се идентифицирате чрез секретния код, подаден ви от картоиздателя. 

НА ИЗПЛАЩАНЕ

В Nostro.bg разполагате и с опция за покупка на изплащане. Можете да се възползвате от нея при поръчки на стойност над 100 лева.

Какви са предимствата?

Бързо, лесно и удобно кандидатстване изцяло онлайн

Одобрение в рамките на до 2 часа

Изгодни планове за изплащане, съобразени с Вашите нужди

За да се възползвате от опцията "Купи на изплащане" е необходимо да:

Бъдете назначен на постоянна работа с доход, по-висок от минималния в страната

Сте на възраст над 18 г.

Допълнителна информация:

Как да закупите продукт/и на изплащане?

Общи условия за отпускане на онлайн потребителски кредит в евро или лева от УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД

Product added to wishlist
Политика за бисквитките
Ние и нашите партньори съхраняваме и/или имаме достъп до информация на устройство, като уникални ID номера в бисквитки с цел обработване на лични данни. Можете да приемете или управлявате своите предпочитания чрез препратките тук, включващи правото да възразите, като се използва легитимен интерес или по всяко време на страницата с настройки за поверителност.