Доставката на поръчаната от онлайн магазин nostro.bg стока, се извършва посредством куриер и се изпълнява само за територията на България. Ностро доставя своите пратки, чрез куриерски фирми Sameday и Speedy до техни офиси и до личен адрес. За територията на гр. София, пратките до личен адрес се доставят с Netcourier.

Срок за доставка: След направена поръчка за продукт предлаган от NostroLux, доставката се извършва до 5 работни дни, освен за населени места, посещавани по график и освен в периоди като Черен Петък или извънредни такива, които NostroLux предварително обявява в магазина. Поръчки направени след 15:00 в делнични дни, се изпълняват на следващия работен ден. Изключение правят делнични дни след официални празници или уикенди.

Цени и условия за доставка:

до 99.99 6.90лв
от 100 до 249.90 8.90лв
над 250лв 12.90лв

При избор на начин на плащане - "Наложен платеж" (при получаване) се начислява такса в размер на 2.99лв. 

Ако има нужда за изясняване на детайли по поръчката, Alleop ще се свърже с всеки клиент, посредством посочения в нея телефонен номер, в рамките на 1 работен ден. В почивни дни и по време на официални празници това се случва в рамките на първия работен ден, а за периода на Черен петък - във възможно най-кратък срок.

Product added to wishlist
Политика за бисквитките
Ние и нашите партньори съхраняваме и/или имаме достъп до информация на устройство, като уникални ID номера в бисквитки с цел обработване на лични данни. Можете да приемете или управлявате своите предпочитания чрез препратките тук, включващи правото да възразите, като се използва легитимен интерес или по всяко време на страницата с настройки за поверителност.