За nostro.bg

Nostrolux е иновативен онлайн магазин, на който ще намерите всичко необходимо за вашия дом, градина и вашата лична грижа. При нас ще намерите големи и доказани брандове, както и ще получите експертна консултация от нашите оператори затова кой е най-подходящият за вас продукт. 

Предоставянето на специална грижа към клиента след всяка поръчка е ключова част от осигуряването на превъзходно клиентско обслужване и поддържането на добри отношения с клиентите на nostro.bg

Фокусиране върху клиента

Фокусирането върху потребителя е наш непрекъснат ангажимент, който е вграден в културата и стратегията на нашата компания. Прилагайки тези принципи, ние създаваме дългосрочни и устойчиви взаимоотношения с нашите клиенти, повишаваме тяхната удовлетвореност и доверие.

Ангажираме се активно с нашите клиенти чрез социални медии, електронна поща или други канали за комуникация, за да поддържаме връзка с тях и да ги включим в диалога за нашире брандове и продуктите.

Осигуряваме стойностна информация и помощ във всеки аспект на взаимодействието ни с клиентите. Предлагаме решения на техните проблеми, давайки им не само продуктите или услугите, които търсят, но и ценни съвети и ресурси, които да ги подпомогнат.

 Създали сме механизми за обратна връзка и подкрепа, които помагат при всякакви възникнали въпроси или затруднения.

За нас като екип

5MAN/nostro.bg стартира като контактен център, предоставящ услуги за компании, които се нуждаят от нашите експерти на входяща и изходяща линия и тези, които се нуждаят от поддръжка на клиентска база. Също така имаме дългогодишен опит в оптимизацията на процеси и структури, мониторинг и оценка на ефективността в малки,средни и големи компания. Ние вярваме в обслужването на световно ниво във всяка стъпка.

Нашият най-голям актив е нашият екип от дългогодишни специалисти. Техният опит, експертиза и преданост са от съществено значение за успешното функциониране и развитие на компанията ни. Клиентското обслужване и експертизата на нашия екип в сектора на стоките за дома и личната грижа играе ключова роля за успеха ни. 

Създаването на този онлайн магазин е стъпка към модернизиране на нашата бизнес дейност и приспособяване към онлайн търговията, която непрекъснато расте. Предлагаме ексклузивни промоции и отстъпки на нашите клиенти, висококачествени и надеждни продукти и услуги, които отговарят техните очаквания и стандарти.

Иновативни

Обичаме да предизвикваме обикновеното като предоставяме нови и интересни за потребителите начини за пазаруване на любимите им продукти.

Със съчетаването на висококачествени продукти и услуги за дома, създаваме атрактивни предложения за нашите клиенти и им предлагаме пълноценни решения за техните домове, които да отговарят на нуждите и предпочитания им.

Product added to wishlist
Политика за бисквитките
Ние и нашите партньори съхраняваме и/или имаме достъп до информация на устройство, като уникални ID номера в бисквитки с цел обработване на лични данни. Можете да приемете или управлявате своите предпочитания чрез препратките тук, включващи правото да възразите, като се използва легитимен интерес или по всяко време на страницата с настройки за поверителност.