Покупки на

Освен стандартните методи на плащане, в онлайн магазин Nostro.bg, разполагате и с опция КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ, която е към TBI Bank. За да закупите продукт на изплащане е необходимо да бъдат покрити следните минимални условия:

Стойността на Вашата поръчка да е над 150 лв. (За да покриете това изискване имате възможност да изберете един продукт на/над тази сума или няколко, чийто сумарна стойност е 150 или над 150 лева.)

Да сте на възраст над 18 г.

Да сте назначен на постоянна работа с по-висок от минималния доход.

Как да закупите продукт/и на изплащане?

Стъпка 1: Добавете желания от Вас продукт в количката.

Стъпка 2: Влезте във вашия потребителски профил в Nostro.bg или се регистрирайте, в случай, че нямате вече създадена регистрация. (Връзка: Как да се регистрирате в Nostro.bg?)

Стъпка 3: Отворете количката си (ако имате промокод го добавете в полето за отстъпки) и изберете ФИНАЛИЗИРАНЕ. 

Стъпка 4: Попълнете данните си за доставка (2 имена, телефонен номер, адрес за доставка, като преди това сте избрали дали доставката ще е до личен адрес или до офис на куриерска фирма). Изберете бутон ПРЕМИНАВАНЕ КЪМ ПЛАЩАНЕ.

Стъпка 5: Избeрeте Купи на изплащане от наличните начини на плащане, след което финализирайте вашата поръчка чрез бутон КУПУВАНЕ СЕГА.

Стъпка 6: След като сте изпълнили горепосочените стъпки, наш агент ще се свърже с вас за да уточни всички детайли.

Product added to wishlist
Политика за бисквитките
Ние и нашите партньори съхраняваме и/или имаме достъп до информация на устройство, като уникални ID номера в бисквитки с цел обработване на лични данни. Можете да приемете или управлявате своите предпочитания чрез препратките тук, включващи правото да възразите, като се използва легитимен интерес или по всяко време на страницата с настройки за поверителност.